Strona głównaAkcesoriaOdżywkiSuplementySmakoweOdżywki i suplementy - gProszek proteinowy ISO Whey ZERO BioTechUSA 500g truskawkowy
Proszek proteinowy ISO Whey ZERO BioTechUSA 500g truskawkowy
Maksymalnie czysty proszek proteinowy ISO Whey ZERO, nie zwiera węglowodanów, nie zwiera tłuszczu, oraz nie zwiera dodatkowych cukrów.
Iso Whey ZERO jest najczystszym izolatem białka serwatki (WPI) uzyskiwanym metodą CFM - mikrofiltracji przepływu krzyżowego, który naprawdę nie zawiera laktozy, tłuszczy trans, ani dodatkowych cukrów. Iso Whey ZERO, podobnie jak wszystkie produkty BioTech USA, składa się w 100 % z bezpiecznych, starannie dobranych składników.
Sposób użycia:
- wymieszać 1 porcję (25 g) ISO Whey ZERO z 200 ml odtłuszczonego mleka lub wody
- pić w trakcie posiłków dla zwiększonej podaży
- spożywać od 1 do 3 porcji dziennie, zarówno w dni treningowe, jak i nietreningowe
Właściwości:
- smak: truskawkowy
- maksymalnie czysty proszek proteinowy
- nie należy przekraczać zalecanej dziennej dawki!
- zawartość opakowania: 500 gram (20 porcji)
- nie zawiera węglowodanów
- nie zawiera tłuszczu
- nie zawiera dodatkowych cukrów
- produkt nie może zastąpić urozmaiconej diety i zdrowego stylu życia
- nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży lub karmiących piersią
Skład:
- 96.2% mikro- i ultrafiltrowany w przepływie krzyżowym izolat białka mleka
- kwas (kwas cytrynowy)
- aromaty
- substancje zagęszczające (sól sodowa karboksymetylocelulozy usieciowana, guma ksantanowa)
- substancja słodząca (sukraloza)
- stabilizator (fosforany potasu)
- substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu)
- emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
- barwniki (azorubina/karmoizyna*, żółcień pomarańczowa FCF*, karoteny)
* może mieć niekorzystny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci
Producent
BioTechUSA
Kod_producenta
Bio000066
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.